Ægroto dum anima est, spes est. (Erasmus, Adages, 2.4.12)

18 Mayıs 2012 Cuma

meşru kurgular

5/18/2012 12:09:00 ÖÖ Posted by mistrafantastic No comments

"özleyerek çok vakit kaybediyoruz, kavuşmamız lazım."

iyi ya da kötü diye bir şey yoktur. güç vardır. elde edilir. aynı zamanda iyilik ve kötülük birbiri ile çelişmez. düalite bütünü anlama yollarından biridir.

kendine hiç varolmamış gibi davranabilir misin? her erkek, hayatının belli bir döneminde baba katili olmayı meşrulaştırır. japon ritmiyle kurdeşen döktürmek gerek.

daire dört köşesi olmadığı için bir dairedir. onu kareye dönüştürebilirsin. ama daire kendiliğini yitirir. o yüzden kendini değiştirmeye çalışmadan önce iki kere düşün. kendin kendi koyduğun kurallara tabii değilsindir. onlar dışardakilerin "sen"inle alakalı "şey"lerde uyması gereken kurallardır. başkasının manastırına kendi kurallarınızla giremezsiniz.

bazı insanlar var hayatımda, bir türlü atamadığım kalemler gibi. bilinçaltının ahırlarını temizlemek gerek. o kadar çok hayvan var ki içerde, o kadar çok lüzumsuz düşünce ve ekstra. yalnızca düşünülebilir olanın gerçekliği yoktur. o yüzden temizleyip gitmek gerek. her şey bir yana, hayal görmeyi bırakalım, asla gözümüzün gördüğünün ötesini göremeyiz.

sadece bir tavır olarak emin gözüküyoruz. o yüzden yazınsal hümanizmden muzdaribiz. hümanizm bizi öldürüyor, hastayı kaybediyoruz bebeğim.

0 yorum:

Yorum Gönder