Ægroto dum anima est, spes est. (Erasmus, Adages, 2.4.12)

25 Nisan 2011 Pazartesi

sorumluluk kabulü

4/25/2011 05:13:00 ÖS Posted by mistrafantastic , No comments
Bu blog, yüklü miktarda yazı içermektedir. kötü yazılar, zaman geçtikçe sizin de göreceğiniz üzere şahısta yararlı veya kaliteli sözler bulamayacağınız anlamına gelmemektedir. 


Yine de bu kişi, burada bulunan içeriklerin kesinliğini garanti etmez. Girilen herhangi bir yazının içeriği, yakın bir zaman önce, ilgili maddenin konusuna karşıt görüşe sahip şahıslarca değiştirilmiş, zarar verilmiş olabilir. (bana ulaşamazsanız polisi arayın.) 


Kişinin kendi hayatından da etkilenmeler olacağı için, kişinin kendisini tanımadan yapacağınız yorumlar da isabetsiz olacaktır. (spoilerdan daha şık durdu, anladınız siz.)


Yazılar telif haklarıyla korunmadığı için, yapıcağınız alıntılar ve uyarlamalar için contact sayfasından bana ulaşmak, sizin insaniyetinize ve insafınıza kalmıştır. (bak, kırıldı kolum kanadım feat tarkan)


Bu blogun oluşumu ve gelişiminde eser miktarda kahve ve sigara etkisi olup, yazar bağımlılıklarını asla inkar etmez. aksi belirtilmedikçe öykülerde bahsedilen kişiler ve kurumlar kurgusaldır. hepsinin yanaklarından öperim. 


her yazımı burada yayınlamadığımdan mütevellit, izedebiyatta, nadiren tumblr'da, ve çokça twitter'da(bağımlılık haline geldi), kırkıncıkapıda bulunduğumu ve blogun içeriğini buralardan oluştuğunu ekleyeyim. 

0 yorum:

Yorum Gönder