Ægroto dum anima est, spes est. (Erasmus, Adages, 2.4.12)

12 Aralık 2010 Pazar

En Bi' Güzel Bloglar

12/12/2010 05:46:00 ÖS Posted by mistrafantastic No comments

ilk defa adam gibi bir blog yazısı yazmaya çalışacağım. hani şu direk karşıdakine hitap edenlerden. takip ettiğim, okuduğum bloglardan bazılarını buraya aktarayım da millet faydalansın, hem de hayır(bkz: internette hayır işlemek) yapmış olalım babından.





kelime deposu: blogun sahibi olan şahs-ı muhteremi tanıyorum, kafasına göre takılan biri. blogu da biraz öyle. ilginç metinler ve videolar koymuş sağdan soldan. tek eksiği wordpress olması. 

muntazam klavye delikanlısı - melogaman: twitterdaki melogaman'ın blogu. güzel film tavsiyeleri ve anektodlar mevcut. bir de kısa filmi var: http://www.vimeo.com/5020181

onur umuttan müstehzi münzevi : kendi kaleminden güzel yazılar şiirler alıntılar ve dahi müzikler bulabileceğiniz, the smiths fon müziğine sahip blog. twitter adresi için: onur umut

litost : turgay bakırtaş ve ali hakan kaya'dan denemeler ve gündeme ilişkin güzel yazılar. sayfa tasarımı özellikle güzel.

ubormetenga.org: üyelik sistemiyle gelen yazarların yazılarının denetimden geçirilip eklendiği ve kalbur üstü yazıların bulunduğu bir site. deneme-öykü okumak için birebir.

nebuch.tumblr.com: ekşi sözlük yazarı da olan nebuch'un video blog adresi. biraz daha sık güncellese dadından yinmez hattı zatında.

mülteci'den göçmen bürosu: mehmet mültecinin çok sık yazmadığı yazılarının birkaçını koyduğu site. vardır bu adamın yastık altında bir sürü yazısı ama ortaya çıkarmıyor nedense.

herbokubilenadam : sevei de sevmeyeni de çok. ama bence iyidir, güzeldir.

hafif.org : artık efsane oldu burası da. tüm yazılar sekmesinde de güzel yazılar mevcut. ön sayfa yazıları bir süre sonra kabak tadı vermeye başlıyor.

deprofundis : harika şiirler ve araya serpiştirilmiş güzel hikayelerin bulunduğu blog. güncelleme hızı da oldukça tatminkar olunca tadından yenmiyor haliyle.

orta dünya sakini : burası için çok konuşmaya gerek yok. takip edilmesine...

bu listeye özellikle eklemediğim bir çok site var. kimini çok bilindiğinden, kimini ise en son güncellenme tarihinden dolayı eklemedim. bir ikincisi gelecektir mutlaka şimdlik bu kadarı yeter diye düşünüyorum.

(c) bu yazının hakları saklı değildir. sağdasolda bir paragrafından fazlası araklanabilir. link verilerek kullanılırsa daha bi'güzel olur, hayat bayram olur. bir de video koyalım:

0 yorum:

Yorum Gönder